06 18817487
info@supsup.nl

SUP classes

SUP’s UP offers weekly SUP classes on fixed times  in Rotterdam.

You will learn the right technique and it is fun and exciting to do Stand Up Padlling with a group of likeminded people.  Doesn’t matter if you just want te try it out or want to enjoy a relaxing tour around the lake or if you really looking for an intense sports excercise, it is all possible.

You can sign up for a single class. We also have packages of 3 or 5 classes. You can plan your lesson online whenever you like, just check our scedule. It will last untill the end of season.

Kids from 12 years and older are welcome to join

If you want us to organize a SUP workshop with a group of friends, family or colleques you will find more information here

SUP basisles | beginners

Is het de eerste keer dat je gaat suppen of heb je nog maar weinig ervaring dan is er in deze beginnersles aan de kant eerst uitgebreid uitleg over de basistechniek, materiaal en veiligheidsaspecten, nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het board, de peddel en je balans. We maken een klein tochtje over de plas en je zult merken dat eventuele spanning in het begin van het zoeken naar balans al snel verdwijnt en je kunt genieten van de omgeving.

We adviseren -afhankelijk van je sportervaring – tenminste 1 tot 3 basisles(sen) te nemen, zodat je het goed onder de knie krijgt. Vervolgens kun je dan meedoen met de ervaren SUP lessen en tours. Ook kun je je daarna inschrijven voor een SUPyoga les.

Kosten: losse les €20,-  |  3-rittenkaart €55,-  | 5-rittenkaart €90,- (inclusief materiaal)

Tijden:  zondag 10:30 uur & donderdag 19:30  uur

 

SUP les / tour | ervaren 

In deze ervaren SUPles maken we met elkaar een leuke ontspannen tocht over de plassen, afhankelijk van de groep zal het tempo per keer of in deelgroepen variëren. Er is daarbij veel aandacht voor de juiste houding, effectieve peddelslag en leer je ook handige draaitechnieken. Je kunt aansluiten bij deze SUP les als je (tenminste) een keer de beginnersles hebt gedaan of ervaring hebt met suppen.

Ook leuk om te weten is dat we ook SUPevents organsieren. Zo maken we 1x in de maand een SUP tour ZH  op een diverse mooie locaties. Ook is er in juli en augustus weer de Wednesday Nigth SUP 010 en maken we een langere SUPtour over de Rotte. Meer info vind je hier

Kosten: losse les €20,-  | 3-rittenkaart €55,- | 5-rittenkaart €90,- (inclusief materiaal)

Tijden:  zondag 12:00 uur & woensdag 19:30  uur

 

SUP fit | ervaren

In de SUP fit les wordt je nog meer uitgedaagd om alles te geven. De nadruk ligt meer op de work-out met conditie en krachttraining. Er is daarbij ook aandacht voor verbetering van je techniek om bijvoorbeeld mee te doen met langere tours of wedstrijden Je kunt aansluiten bij deze SUP les als je  al wat ervaring hebt met suppen.

Kosten: losse les €20,-  | 3-rittenkaart €55,- | 5-rittenkaart €90,- (inclusief materiaal)

Tijden: dinsdag 19:30 uur

 

 

SUPmateriaal

We streven in de SUPlessen naar een goede kwaliteit en daarvoor heb je degelijk en betrouwbaar materiaal nodig. SUP’s UP werkt al sinds het begin samen met het toonaangevende merk Fanatic en varen elk seizoen weer op het nieuwste materiaal. Onze vloot bestaat vooral uit inflatable boards omdat deze duurzaam zijn. Aan het einde van het seizoen zijn deze voor een aantrekkelijke prijs over te nemen. Naast de stabiele allround modellen hebben we dit jaar  voor de SUPsessies en -trainingen een aantal touring en racemodellen toegevoegd aan het assortiment. Er zijn dus verschillende modellen om te proberen. Mocht je er aan denken om een board aan te schaffen, kun je dus ook de SUPlessen benutten om de verschillende boards te testen en ervaren wat je voorkeur heeft.

 

Locatie en tijden Rotterdam

De SUPlessen vinden plaats op de Bergse Plassen in Rotterdam. Onze opslag staat op het terrein van Watersport Vereniging Aegir. We verzamelen op het terras (aan het water) van het clubgebouw. Je kunt hier voor aanvang van de les of na afloop (op eigen kosten) een drankje bestellen.
Bergse Plassen | WV Aegir | Prinsemolenpad 4 | Hillegersberg, Rotterdam
Let op: navigatie stuurt je soms naar de andere kant van de Rotte. De meest logische route is vanaf de Straatweg over de Prins Bernardkade, vervolgens aan het einde links over het sluisje en direct weer links, door het hek. Mocht het hek gesloten zijn, bel dan even: 06 18817487 . Parkeren met de auto kan gratis op het terrein als er voldoende plek is.
tijden les niveau* instructeur
maandag 19:00 – 21:00 SUP yoga ervaren Mathilda
dinsdag 19:30 – 20:45 SUP fit ervaren Daan
woensdag 19:30 – 20:45 SUP tour ervaren Leanne
donderdag 19:30 – 20:45 SUP les beginner Annemieke
zaterdag 10:00 – 11:15 SUP les beginner Annemieke
zondag 10:30 – 11:15 SUP les beginner Leanne
zondag 12:00 – 13:15 SUP tour ervaren Leanne
SUPlessen starten vanaf 14 april, de SUPyogalessen gaan vanaf 13 mei van start!

Prijzen

prijs per persoon*  duur
enkele les €20,- 75 min
3 rittenkaart €55,- 3x 75 min
5 rittenkaart €90,- 5x 75 min
SUPyoga les €25,- 2 uur
SUPles met eigen materiaal €10,- 75 min
SUP events €25,- 2 uur

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits (indien nodig)  en instructie. Rittenkaarten zijn tot het einde van het SUPseizoen 2019 geldig.

Van 1 juni – 30 sept is er een Rotterdampas actie. Deze is eenmalig en alleen geldig op de basisles.

Inschrijven Login

 

Goed om te weten

 • Inschrijven en vooraf online betalen via het boekingssysteem is nodig om een plekje te reserveren. Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de les via het boekingssysteem
 • De les gaat door bij 4 personen en het maximum aantal deelnemers is 12.
 • Suppen is weersafhankelijk, check daarom altijd even je  email een dag van te voren, of de les wel doorgaat.
 • Lessen duren ca. 75 minuten en is inclusief materiaal (board en peddel) Als je je eigen board meeneemt, is er een gereduceerd tarief.
 • Doe (sneldrogende) sportkleding aan en neem droge kleding mee voor na de les. Omkleden is mogelijk in de kleedkamer van de vereniging.
 • Draag slippers aan de kant. Suppen doen we op blote voeten.
 • wetsuits zijn beschikbaar maar alleen in het voor en na-seizoen op binnenwater aan te raden. Als je daar gebruik van wilt maken, geef je maat dan aan bij de reservering van de les.
 • waardevolle spullen (telefoons/portemonee/ sleutels) kun je achterlaten in de afgesloten opbergbox van SUP’s UP, tassen en kleding in het opslaghok of kleedkamer.
 • Kinderen vanaf 12 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Kleine kinderen kunnen mee op de plank, alleen als de ouder voldoende ervaring heeft met suppen. Reddingsvestjes zijn beschikbaar.
 • SUP’s UP is een ASI gecertificeerde SUPschool   
 • De leskaarten zijn geldig tot einde van het seizoen (en kunnen niet worden meegenomen naar volgend jaar! Het seizoen loopt van april tot september.
 • Wil je liever een privéles of een groepsclinic op maat op een voor jouw geschikte tijd en locatie? Dat kan ook.

priveles SUP

Wil je snel progressie boeken in het suppen. Dan is het ook mogelijk om een priveles te nemen. Met veel directe aandacht worden alle tips en trics uitgelegd. We zullen in overleg een geschikt moment in plannen. Er zal bij een priveles extra veel aandacht zijn voor het ontwikkelen van een juiste houding en techniek.

priveles
1 persoon €75,- pp 1,5 uur
2 personen €50,- pp 1,5 uur

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits en instructie