06 18817487
info@supsup.nl

SUP yoga

For info in english

Yoga-houdingen op een wiebelend board, balancerend op het water. SUPyoga klinkt misschien heel uitdagend voor je balans, maar het is vooral ook heel ontspannend, leuk en een unieke ervaring. Met suppen kom je al in een flow en doordat je op het water en buiten bent, kom je tijdens een peddeltochtje ondanks de inspanning geestelijk helemaal tot rust. De combinatie van sup met yoga ligt dus helemaal voor de hand. Vind je suppen leuk en heb je iets met yoga, kom dan naar een van onze SUP Yoga lessen.

SUP yoga les

We beginnen de workshop met uitleg van de basistechniek, materiaal en veiligheidsaspecten van het suppen. Heb je nog nooit gesupt dan is dat dus geen probleem. Vervolgens gaan we het water op en krijg je de tijd om te wennen aan de balans op het board, peddelen we een stukje en zoeken we een plek op waar we de les vervolgen met yogahoudingen op het board. Daarna peddelen we weer terug. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. De oefeningen zijn aan te passen naar wat jouw lichaam kan.

prijs:  prijs €30,-

tijd:  2 uur

 

SUP yoga workshop op aanvraag

Regelmatig organiseren we samen met verschillende yogascholen en -docenten een SUPyoga workshop. Wil je zelf ook een SUPyoga les organiseren voor jouw yogaschool of voor een groep? Op aanvraag organiseren we ook SUP Yoga op maat op voor groepjes van minimaal 6 personen. Leuk ook bijvoorbeeld als invulling van een teamdag waarin balans centraal staat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

prijs: Prijzen in overleg.

tijd: 2 uur

 

Locaties en tijden

Datum tijdstip Locatie Teacher type les* prijs
 Bergse Plassen  SUPyoga
 Bergse Plassen  SUPyoga

Bergse Plassen |  WV Aegir, prinsemolenpad 4 | Rotterdam

Inschrijven

 

Goed om te weten!

  • Je kunt gewoon in sport/yogakleding mee doen. Doe diverse laagjes aan… Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, maar neem een reserve setje kleding mee in je tas.
  • Neem een handdoek en een flesje water mee.
  • Je spullen kunnen tijdens de les in de auto of trailer van SUP’s UP achtergelaten worden.

SUP yoga docenten

De SUP’s UP werkt samen met verschillende yogadocenten en yogascholen.

indexKristina Morros

De uit Alabama afkomstige Kristina geeft les in hotyoga in Breda en aerial yoga in Eindhoven. Tijdens haar zomers in Alabama en Florida heeft ze de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met SUP yoga. Ze is dit seizoen SUPer enthousiast om dit ook in Nederland te gaan doen!

Kristina: “Yoga settles my mind and keeps me centered. It truly makes me stronger: physically, mentally, and emotionally. It all comes together now that I have reached the point where I can teach others to achieve that same goal. I helped teach Aerial Yoga at the Dutch Yoga Festival 2014 on Terschelling Island in the North of The Netherlands. The sheer positivity, the commitment and the incredible response from the people there made one thing clear to me. Collectively looking into the deeper dimensions of the body, mind, and spirit is such a powerful experience that it will motivate anyone to positively share it with others. As a teacher, I am dedicated to do exactly that.” Meer info

Ter info: Kristina spreekt goed Nederlands, maar geeft (bij voorkeur) de lessen in het engels. Lessons are in English!

Annick HalierAnnick SUP Yoga

Annick geeft Hatha Yin yoga en Vinyasa Flow op verschillende locaties in Rotterdam. Ook geeft ze specifieke lessen in Zwangerschapsyoga.

Annick: “In mijn lessen staan compassie en plezier centraal, ik geloof dat iedereen vanuit zijn eigen niveau werkt en de gelegenheid moet krijgen om op een rustige en soms uitdagende manier zijn eigen grenzen te verkennen. De bewustwording van het lichaam, door te werken met  de ademhaling en meditatie, de rust uit de Hatha yoga, gecombineerd met het actieve, speelse en krachtige van de Vinyasa Flow is voor mij de ideale basis voor een leuke les!” Meer info