06 18817487
info@supsup.nl

Wie is SUP’s UP

 

SUP’s UP is begin 2012 opgericht door Caroline Ammerlaan:

supmeeting8“Als fanatiek watersporter kwam ik tijdens een kitesurftrip al vroeg in aanraking met Stand Up Paddling. Het was in het begin even zoeken naar mijn balans, maar al snel was ik verkocht! In Scheveningen woon ik dicht bij zee en breng ik zoveel mogelijk tijd door op de sup. Het is de ideale work-out op vlak water en de grootste uitdaging als er golven staan! Ik ben teamrider voor het toonaangevende SUPmerk  Fanatic en gerelateerde produkten van Ion.  Ik vind suppen geweldig omdat het je echt even terug brengt bij jezelf, je ademhaling, lichaamshouding, spierkracht en balans. Het past dan ook echt in mijn drukke, maar bewuste levenstijl.  Alhoewel je alle kanten uit kan met deze sport, richt ik me naast de supschool vooral op het golfsurfen met een supboard. Hierin probeer ik mezelf continu uit te dagen door mijn wave-sup op reis mee te nemen naar mooie bestemmingen met goede golven. Zoals te zien is op onderstaand filmpjes van Costa Rica en Marokko.

 

De passie die bij mij ontstaan is voor deze sport wil ik graag overbrengen op anderen. Dit doe ik door het geven van SUP clinics aan groepen (bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeestjes), SUP tours te organiseren op verschillende wateren in het land en op diverse events het suppen onder de aandacht te brengen.

Daarnaast kan iedereen tijdens de SUP lessen in Rotterdam kennis maken met suppen of met regelmaat mee doen, omdat het de ideale workout is. Je traint het hele lichaam, terwijl je kunt genieten van de rust en de ruimte op het water en lekker buiten bent. Dus pak die peddel want SUP’s UP!”

ASI_accr_school_SUP_s

Caroline heeft bij ASI Academy of Surfing Instructors in Engeland een cursus gedaan en is gekwalificeerd SUPinstructor level 1 & 2 en in het bezit van een water safety rescue award.