SUP priveles

Wil je leren suppen met aandacht voor goede houding en techniek?

Dan is een privéles de perfecte manier om het snel en goed onder de knie te krijgen. Ook als je al wat ervaring hebt met suppen, maar graag wilt werken aan je techniek dan kun je bij SUP’s UP hiervoor terecht. We werken met een klein team van enthousiaste sup-instructeurs met veel les ervaring. In een 90 minuten durende privéles worden alle tips en tricks je haarfijn uitgelegd. Daarbij is er voldoende tijd om ook een leuke tour te maken over het water, afhankelijk van je niveau een klein of groter rondje. In ieder geval is het ons doel om je naast een sportieve uitdaging ook te laten genieten van het buiten zijn op het water.

 

Locatie

Onze vaste plek voor onze SUPlessen zijn de Bergse Plassen in Rotterdam. We zijn hier 10 jaar geleden voor het eerst begonnen en uiteindelijk neergestreken en dat is niet voor niets. Deze groene oase ligt beschut van de wind op een centrale plek tegen de stad aan. Hier kun je letterlijk even de drukte achter je laten en op de sup verdwalen tussen de eilandjes, het groen, de bootjes en prachtige huizen.  Deze spot heeft daarom onze voorkeur, maar we kunnen desgewenst ook op elke locatie in de regio Rotterdam – Delft – Den Haag het water op. We zullen in overleg een geschikt moment in plannen.

 

SUPmateriaal

De school beschikt over diverse type inflatable SUPboards van het toonaangevende merk Fanatic. Afhankelijk van het niveau en het doel, kiezen we passend materiaal.  Aan het einde van het seizoen zijn deze voor een aantrekkelijke prijs over te nemen. Naast de stabiele allround modellen hebben we ook en aantal touring en racemodellen toegevoegd aan het assortiment. Er zijn dus verschillende modellen om te proberen. Mocht je er aan denken om een board aan te schaffen, kun je dus ook de SUPlessen benutten om de verschillende boards te testen en ervaren wat je voorkeur heeft.

Wil je met je eigen board het water op, kan dat ook en is er wat korting (€10,-)

 

Kledingadvies

Draag sportkleding dat nat kan worden en neem een extra setje mee, mocht je per ongeluk nat worden (al is die kans kleiner dan je wellicht verwacht). Indien het echt koud /nat weer is, hebben we wetsuits in allerlei maten beschikbaar. Suppen doen we op blote voeten en schoeisel is (behalve in het vroege voorjaar) in principe niet nodig.

 

prijzen

priveles 90 min  3x priveles 90 min
1 persoon €90,- pp €250,- pp
2 personen €60,- pp €150,- pp

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits en instructeur