06 18817487
info@supsup.nl

SUP clinic voor groepen

Suppen is heel leuk als groepsactiviteit, want het is ontspannend, uitdagend  en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken.Terwijl je lekker buiten bezig  bent en iets nieuws leert, heb je ook een leuke tijd en is er veel interactie met elkaar.

Onze vaste locatie in Hillegersberg bij watersportvereniging WV Aegir is een perfecte uitvalsbasis voor een leuk supavontuur. Het rondje over de Bergse Plassen duurt ongeveer een uurtje en is een heel afwisselende route, zowel voor beginners als gevorderden leuk om te ervaren. Een prachtige groene waterrijke omgeving op steenworp afstand van al het bruisende wat de stad te bieden heeft.

Geïnteresseerd om met collega’s, een groep vrienden of sportmaatjes een SUPclinic te doen dan kan SUP’s UP dit in overleg organiseren op de gewenste dag en tijd. Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke belevenis van te maken.

Ook kinderfeestjes zijn mogelijk!

 

Programma

Aan het begin van de SUP-clinic wordt er aan land instructies gegeven over het materiaal, positie op het board, de peddeltechniek en veiligheidsaspecten. Vervolgens ga je met de groep het water op om te wennen aan het boardgevoel. Zodra iedereen zijn balans gevonden heeft, wordt er een tochtje gemaakt om na max. anderhalf uur (afhankelijk van de groep) weer terug te keren op de startlocatie.

Daarna kun je op het terras van WV Aegir nog een drankje of hapje nuttigen. Een heerlijke plek met uitzicht op het water.

Het advies aan de hele groep is om comfortabele kleding aan te doen dat eventueel nat mag worden. Neem een setje droge kleding mee voor het geval dat…  Alleen als het erg koud is, dragen we wetsuits. Er zijn wetsuits in allerlei maten beschikbaar en in de prijs inbegrepen. Suppen doen we op blote voeten en schoeisel is (behalve in het vroege voorjaar) in principe niet nodig. Neem slippers mee voor aan de kant.

Parkeren is op het terrein (beperkt) mogelijk.

 

Prijzen

groep prijs per persoon duur
3 – 5 personen €40,- 1,5 uur
6 – 8 personen €35,- 1,5 uur
9 – 14 personen €30,- 1,5 uur
> 14 personen in overleg

 

Aanvragen