SUP groepsles

SUP’s UP biedt wekelijks op vaste tijden diverse SUPlessen en -tours aan in Rotterdam. Je leert de juiste techniek en het is vooral gezellig & stimulerend om te suppen in groepsverband. Of je het nou gewoon een keertje wil proberen, een ontspannen tochtje wilt maken of echt een nieuwe sportuitdaging zoekt, het is allemaal mogelijk. Suppen ziet er wellicht heel makkelijk uit, maar we raden echt aan om les te nemen en niet zomaar het water op te gaan. Met begeleiding en de juiste techniek wordt het namelijk een stuk leuker.

Je kunt je opgeven voor een enkele les. Ook hebben we aantrekkelijk geprijsde lespakketten. Deze blijft het hele seizoen geldig en je kunt zelf geschikte momenten inplannen en weer wijzigen in het boekingssysteem.
Kinderen kunnen meedoen met de lessen vanaf 12 jaar. Als je met vrienden, familie of collega’s wilt suppen als groepsactiviteit vind je hier meer informatie. Ook bieden we privelessen met 1 of 2 personen.

 

SUP Beginnersles

Is het de eerste keer dat je gaat suppen of heb je nog maar weinig ervaring dan is er in deze beginnersles aan de kant eerst uitgebreid uitleg over de basistechniek, materiaal en veiligheidsaspecten, nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het board, de peddel en je balans. We maken een leuk tochtje over de plas en je zult merken dat eventuele spanning in het begin van het zoeken naar balans al snel verdwijnt en je kunt genieten van de omgeving.

We adviseren -afhankelijk van je sportervaring – tenminste 1 tot 3 beginnersles(sen) te nemen, zodat je het goed onder de knie krijgt. Vervolgens kun je dan meedoen met de  SUP gevorderden lessen en andere tours.  We bieden ook een pakket van 2 beginnerslessen en 1 gevorderden les. (Het is altijd nog mogelijk om je laatste les om te zetten)

Kosten: losse les €25,-  |  3-lessenpakket €65,-  (inclusief materiaal)

Tijden:  Woensdag 19:30 uur en zondag 10:30 uur

Inschrijven

 

SUP gevorderden les 

In deze meer ervaren SUPles maken we met elkaar een leuke ontspannen tocht over de plassen, afhankelijk van de groep zal het tempo per keer of in deelgroepen variëren. Er is daarbij veel aandacht voor de juiste houding, effectieve peddelslag en leer je ook handige draaitechnieken. Je kunt aansluiten bij deze SUP les als je (tenminste) een keer de beginnersles hebt gedaan of al ervaring hebt met suppen maar wilt werken aan je techniek.

Kosten: losse les €25,-  |  3-lessenpakket €65,-   (inclusief materiaal)

Tijden: Woensdag 19:30 uur en zondag 12:00 uur

Inschrijven

SUPmateriaal

We streven in de SUPlessen naar een goede kwaliteit en daarvoor heb je degelijk en betrouwbaar materiaal nodig. SUP’s UP werkt al sinds het begin samen met het toonaangevende merk Fanatic en varen elk seizoen weer op het nieuwste materiaal. Onze vloot bestaat vooral uit inflatable boards omdat deze duurzaam zijn. Aan het einde van het seizoen zijn deze voor een aantrekkelijke prijs over te nemen. Naast de stabiele allround modellen hebben we dit jaar  voor de SUPsessies en -trainingen een aantal touring en racemodellen toegevoegd aan het assortiment. Er zijn dus verschillende modellen om te proberen. Mocht je er aan denken om een board aan te schaffen, kun je dus ook de SUPlessen benutten om de verschillende boards te testen en ervaren wat je voorkeur heeft.

 

Locatie en tijden Rotterdam

Onze vaste plek voor de wekelijkse SUPlessen zijn de Bergse Plassen in Rotterdam. We parkeren de trailer op de locatie in de buurt van de ster (zie afbeelding).

Adres

Stadhouderslaan (t.h.v. nr 30)
3051HG Rotterdam

 

Bergse Plassen | Rotterdam

 

Let op: voorheen zat onze opslag op het terrein van WV Aegir, maar daar zijn we niet meer te vinden.  Vandaar nu voorlopig vanaf deze locatie.

 

 

 

Prijzen

prijs per persoon*  duur
enkele les €25,- 75 min
3 lessenpakket €65,- 3x 75 min
SUPles met eigen materiaal €15,- 75 min
SUPtour met eigen materiaal €10,- 75 min

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits (indien nodig)  en instructie. Rittenkaarten zijn tot het einde van het SUPseizoen geldig.

Goed om te weten

Inschrijven