06 18817487
info@supsup.nl

SUP les

SUP’s UP biedt wekelijks op vaste tijden SUPlessen aan in Rotterdam.

Je leert de juiste techniek en het is vooral gezellig & stimulerend om te suppen in groepsverband. Of je het nou gewoon een keertje wil proberen (SUP get up) , een ontspannen tochtje wilt maken (SUP tour) of echt een nieuwe sportuitdaging (SUP training) zoekt, het is allemaal mogelijk.

Koop je een rittenkaart dan kun je die zowel voor je eerste beginnerslessen als voor de meer ervaren SUPtours gebruiken. De rittenkaart blijft het hele seizoen geldig en je kunt zelf jouw geschikte momenten inplannen in het bookingssysteem.

SUP get up | beginnersles

Is het de eerste keer dat je gaat suppen of heb je nog maar weinig ervaring dan is er in deze beginnersles aan de kant eerst uitgebreid uitleg over de basistechniek, materiaal en veiligheidsaspecten, nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het board, de peddel en je balans. We maken een klein tochtje over de plas en je zult merken dat eventuele spanning in het begin van het zoeken naar balans al snel plaats zal maken voor een grote glimlach.

Als je de beginnersles hebt gedaan, kun je vervolgens meedoen met SUPtour (ervaren les).

Kosten: losse les €20,-  |  3-rittenkaart €50,-  | 5-rittenkaart €80,- (inclusief materiaal)

Tijden: zondag 10:30 – 11:45 uur

 

SUP tour |  ervaren les

In deze ervaren SUPles maken we met elkaar een leuke ontspannen tocht over de plassen, afhankelijk van de groep zal het tempo per keer of in deelgroepen variëren. Er is daarbij veel aandacht voor de juiste houding en peddelslag. We zullen dit seizoen ook een aantal extra suptours organiseren op andere locaties. Je kunt aansluiten bij de SUP tour als je (tenminste) een keer de beginnersles hebt gedaan of ervaring hebt met suppen.

Kosten: losse les €20,-  | 3-rittenkaart €50,- | 5-rittenkaart €80,- (inclusief materiaal)

Tijden:  zondag 12:00 uur & woensdag 19:30 – 20:45 uur

 

SUPmateriaal

We streven in de SUPlessen naar een goede kwaliteit en daarvoor heb je degelijk en betrouwbaar materiaal nodig. SUP’s UP werkt al sinds het begin samen met het toonaangevende merk Fanatic en varen elk seizoen weer op het nieuwste materiaal. Onze vloot bestaat vooral uit inflaitable boards omdat deze duurzaam zijn. Aan het einde van het seizoen zijn deze voor een aantrekkelijke prijs over te nemen. Naast de stabiele allround modellen hebben we dit jaar  voor de SUPsessies en -trainingen een aantal touring en racemodellen toegevoegd aan het assortiment. Er zijn dus verschillende modellen om te proberen. Mocht je er aan denken om een board aan te schaffen, kun je dus ook de SUPlessen benutten om de verschillende boards te testen en ervaren wat je voorkeur heeft.

 

Locatie en tijden Rotterdam

De SUPlessen vinden plaats op de Bergse Plassen in Rotterdam, tenzij anders vermeld.
We verzamelen bij Watersport Vereniging Aegir. We mogen hier gebruik maken van de voorzieningen. Na afloop is het mogelijk om je hier eventueel om te kleden en iets te drinken op het terras.
Bergse Plassen | WV Aegir | Prinsemolenpad 4 | Hillegersberg, Rotterdam
Let op: navigatie is soms in de war! Houd als adres ‘Prins Bernardkade 45’ aan, ga dan naar links over het sluisje, daarna direct weer links richting het hek. Is het hek van het terrein gesloten, bel dan 06 18817487
tijden les niveau*
zondag 10:30 – 11:45 SUP les beginner
zondag 12:00 – 13:15 SUP tour ervaren
woensdag 19:30 – 20:30 SUP les beginner
woensdag 19:30 – 20:30 SUP les ervaren

 

Het SUPseizoen start zondag 22 april 2018 !

Prijzen

prijs per persoon**  duur
enkele les €20,- 1 uur
3 rittenkaart €50,- 3 uur
5 rittenkaart €80,- 5 uur
SUPles met eigen materiaal €10,- 1 uur
SUPtraining/tour op locatie €25,- 2 uur

 **prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits en instructie. Rittenkaarten zijn tot het einde van het SUPseizoen 2018 geldig.

Inschrijven Login

 

Goed om te weten

 • Inschrijven en vooraf online betalen via het inschrijfsysteem is nodig om een plekje te reserveren. Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de les door een emailtje te sturen.
 • De les gaat door bij 4 personen en het maximum aantal deelnemers is 12.
 • Suppen is weersafhankelijk, check daarom altijd even je  email/sms-bericht een dag van te voren, of de les wel doorgaat.
 • Lessen duren ca. 1 uur en is inclusief materiaal (board en peddel) Als je je eigen board meeneemt, is er een gereduceerd tarief.
 • Doe (sneldrogende) sportkleding aan en neem droge kleding mee voor na de les. Omkleden is mogelijk in de kleedkamer van de vereniging.
 • Draag slippers aan de kant. Suppen doen we op blote voeten.
 • wetsuits zijn beschikbaar maar alleen in het voor en na-seizoen op binnenwater aan te raden. Als je daar gebruik van wilt maken, geef je maat dan aan bij de reservering van de les.
 • waardevolle spullen kun je achterlaten in het kluisje van SUP’s UP, tassen en kleding in het hok of kleedkamer.
 • Kinderen vanaf 12 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Kleine kinderen kunnen mee op de plank, alleen als de ouder voldoende ervaring heeft met suppen. Reddingsvestjes zijn beschikbaar.
 • SUP’s UP is een ASI gecertificeerde SUPschool
 • De leskaarten zijn geldig tot einde van het seizoen en kunnen niet worden meegenomen naar volgend jaar!
 • Wil je liever een privéles op een voor jouw geschikte tijd en locatie? Dat kan ook.

priveles SUP

Wil je snel progressie boeken in het suppen. Dan is het ook mogelijk om een priveles te nemen. Met veel directe aandacht worden alle tips en trics uitgelegd. We zullen in overleg een geschikt moment in plannen. Er zal bij een priveles extra veel aandacht zijn voor het ontwikkelen van een juiste houding en techniek.

priveles
1 persoon €75,- pp 1,5 uur
2 personen €50,- pp 1,5 uur

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits en instructie