06 18817487
info@supsup.nl

SUP CLEAN UP

collage SUP clean UP

 

De grachten van Den Haag weer schoon door suppers!

 Op paaszaterdag 4 april 2015 startten SUP’s UP en Boot Varen Den Haag hun vaar- en watersportseizoen op ludieke wijze door zwerfafval uit de grachten van Den Haag te verzamelen.

Voor de SUP CLEAN UP riep de SUPschool alle (ervaren) suppers op mee te helpen vanaf hun plank. SUP’s UP stelde samen met Fanatic hun SUPboards ter beschikking, MIZU zorgde met hun rvs-flesjes voor water en warme drankjes en Hoogheemraadschap Delfland sponsorde de heerlijke versnaperingen die meegingen aan boord van de rondvaartboot van Boot Varen Den Haag.

Er hadden zich om 13:00 uur zo’n 20 fanatieke suppers gemeld op het Malieveld en vanaf daar startte de strooptocht door de Haagse grachten. De schepnetjes, die Vrolijk Watersport had gedoneerd, waren erg handig om al het plastic en piepschuim uit het water te vissen.
Ondanks de wetsuits, was het nog best bikkelen.  Af en toe liet de zon zich zien, maar heel warm was het nog niet. Toch lieten de deelnemers zich daar absoluut niet door ontmoedigen en werd er naast het schoonmaken ook veel gelachen.
Rond 16:00 uur eindigde de groep bij het Hilton hotel aan de Mauritskade met wel twintig gevulde vuilniszakken, een autoband en zelfs een accu!

Caroline Ammerlaan en Eva Wiewel, van supschool SUP’s UP waren blij verrast met de enthousiaste opkomst en de inzet van de deelnemers.  “De missie is sup-er geslaagd en we gaan zeker meer  SUP CLEAN UP’s organiseren.”
Corjan van Bemmel, van Boot Varen Den Haag, zet zijn rondvaartboot graag in om deze mooie en schone actie te ondersteunen. “Met elkaar het water en de omgeving schoonmaken en houden, daar wordt je toch blij van!”

 

De combinatie van suppen en varen bieden SUP’s UP en BOOT VAREN DEN HAAG dit seizoen ook aan in een leuk arrangement!

 

Facebook Event MIZU