SUP clinic voor groepen

Suppen is heel leuk als groepsactiviteit, want het is ontspannend, uitdagend  en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken.Terwijl je lekker buiten bezig  bent en iets nieuws leert, heb je ook een leuke tijd en is er veel interactie met elkaar.

We zijn momenteel nog op zoek naar een nieuwe vaste locatie als uitvalsbasis voor een leuk SUPavontuur op de Bergse Plassen (voorheen zaten we bij watersportvereniging WV Aegir) Het rondje over de Bergse Plassen duurt ongeveer een uurtje en is een heel afwisselende route, zowel voor beginners als gevorderden leuk om te ervaren. Een prachtige groene waterrijke omgeving op steenworp afstand van al het bruisende wat de stad te bieden heeft.

Geïnteresseerd om met collega’s, een groep vrienden of sportmaatjes een SUPclinic te doen dan kan SUP’s UP dit in overleg organiseren op de gewenste dag, tijd en startlocatie. We parkeren de trailer daar waar we het water ingaan. Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke belevenis van te maken.

 

Programma

Aan het begin van de SUP-clinic wordt er aan land instructies gegeven over het materiaal, positie op het board, de peddeltechniek en veiligheidsaspecten. Vervolgens ga je met de groep het water op om te wennen aan het boardgevoel. Zodra iedereen zijn balans gevonden heeft, wordt er een tochtje gemaakt om na max. anderhalf uur (afhankelijk van de groep) weer terug te keren op de startlocatie.

Het advies aan de hele groep is om comfortabele kleding aan te doen dat eventueel nat mag worden. Neem een setje droge kleding mee voor het geval dat…  Alleen als het erg koud is, dragen we wetsuits. Er zijn wetsuits in allerlei maten beschikbaar en in de prijs inbegrepen. Suppen doen we op blote voeten en schoeisel is (behalve in het vroege voorjaar) in principe niet nodig. Neem slippers mee voor aan de kant

 

locatie

Dit jaar zijn we weer mobiel en dus kunnen we naar ieder gewenste locatie rijden. Zolang we maar praktisch ergens met onze trailer kunnen parkeren, er gemakkelijk toegang is tot het water, een gelegenheid om van een toilet gebruik te maken en gezellig nog wat te drinken achteraf. De Bergse Plassen (onze oude vaste locatie) blijft een perfecte uitvalsbasis voor een leuk supavontuur, met haar afwisselende route dat voor zowel beginners als gevorderden leuk is om te ervaren. De suptour geeft je een andere blik op de sjieke huizen en tuinen van Hillegersberg, laat je verdwalen tussen talrijke groen eilandjes en biedt mooie vergezichten over het water en de skyline van de stad. De Bergse Plassen is een verborgen groene parel in de stad. Onze uitvalsbasis is bij de kinderboerderij de Wilgenhof aan de Ringdijk in Hillegersberg. En op verzoek rijden we graag naar een andere startplek.

 

Prijzen

groep prijs per persoon duur
3 – 5 personen €50,- 1,5/2 uur
6 – 8 personen €45,- 1,5/2 uur
9 – 12 personen €40,- 1,5/2 uur
> 12 personen in overleg

 

Aanvragen