06 18817487
info@supsup.nl

SUP op zee

Suppen op een deinende zee geeft het suppen een extra dimensie. Het balanceren is wat lastiger, maar als er golven zijn is het vooral leuk om met de branding mee te surfen.

priveles SUP

Wil je snel progressie boeken in het suppen op zee. Dan is het zeker aan te raden om een priveles te nemen. Met veel directe aandacht worden alle tips en trics uitgelegd. We zullen in overleg geschikte momenten in plannen en bij goede condities de les laten plaatsvinden.

Voor een priveles verzamelen we in principe bij de mooiste en gezelligste surfschool van Scheveningen: Aloha. Ze zijn te vinden aan de boulevard vlakbij het havenhoofd. Strand Noord 2B (einde Vissershavenweg 50 meter naar links!) Landmark 1. Hier kan iedereen zich omkleden en na afloop gebruik maken van douches. Ook hebben zij een (biologische) keuken voor een lekker hapje of drankje.

Is de zee nog te veel uitdaging of is je doel om vooral op binnenwater te gaan suppen, dan is het uiteraard ook mogelijk om op binnenwater een priveles te nemen.  Er zal bij een priveles extra veel aandacht zijn voor het ontwikkelen van een juiste houding en techniek. Stuur een mailtje naar info@supsup.nl en ik neem contact met je op om de tijd en locatie met je af te spreken.

zee | Strand Noord 2B, Landmark 1| Scheveningen

priveles
1 persoon €75,- pp 1,5 uur
2 personen €50,- pp 1,5 uur

 *prijzen zijn inclusief btw, materiaal, wetsuits en instructie